Bestellen materiaal voor incontinentie 

 Hoe kan ik incontinentiemateriaal bestellen?

  1. Schrijf u in via het online inschrijfformulier.

  2. Upload uw voorschrift
    (of zorg dat uw zorgverlener deze opstuurt)

Wanneer ontvang ik het incontinentiemateriaal?

Binnen 2 werkdagen sturen wij u de best passende hulpmiddelen discreet naar u toe. En met een account voor Mijn BENU Hulpmiddelen kunt u de hulpmiddelen zelf makkelijk herhalen en de bezorgdag kiezen. Wel zo makkelijk!

Welke materialen voor incontinentie heeft BENU?

BENU heeft een compleet assortiment incontinentiematerialen van de beste kwaliteit. Deze medische hulpmiddelen bezorgen wij bij u thuis. Dit zijn afspraken die wij met uw zorgverzekeraar hebben gemaakt. Lees ook: incontinentiematerialen.

Herhaalservice

Om nooit zonder incontinentiemateriaal te komen zitten hebben wij de handige herhaalservice. Om hiervan gebruik te maken heeft u eerst een Mijn BENU Hulpmiddelen account nodig. Vraag vervolgens de herhaalservice aan u ontvangt bericht wanneer uw herhaalbestelling klaar staat voor verzending. 

Maak nu een Mijn BENU Hulpmiddelen account aan.

Extra hulp en advies bij incontinentie

Heeft u vragen over het gebruik van onze materialen voor incontinentie? Onze deskundige medewerkers en continentieverpleegkundigen staan klaar om u te helpen. 

Kijk ook eens bij de tips bij het gebruik van het incontinentiemateriaal en de veelgestelde vragen voor meer handige informatie. 

Incontinentiemateriaal nodig?

Met een voorschrift of recept van uw (huis)arts krijgt u de benodigde materialen vergoed via uw zorgverzekering. Vul hiervoor het online inschrijfformulier in en wij sturen u het beste passende materiaal snel en discreet naar u toe.