Bestellen materiaal voor stoma

Hoe kan ik stomamateriaal bestellen bij BENU?

1. Schrijf u in via het inschrijfformulier

2. Upload uw voorschrift
(of vraag uw zorgverlener deze op te sturen)

Wanneer ontvang ik de materialen voor mijn stoma?

Binnen 2 werkdagen sturen wij u de best passende hulpmiddelen discreet naar u toe. En met een account voor Mijn BENU Hulpmiddelen kunt u de hulpmiddelen zelf makkelijk herhalen en de bezorgdag kiezen. Wel zo makkelijk!

Welke stomamaterialen heeft BENU?

BENU heeft een compleet assortiment materialen voor uw stoma. Deze materialen bezorgen wij bij u thuis. Dit zijn afspraken die wij met uw zorgverzekeraar hebben gemaakt. Lees ook meer over: stomamaterialen en de vergoeding.

In de BENU Webshop kunt u materialen voor de verzorging van uw stoma bestellen die u niet vergoed krijgt van uw zorgverzekering.

Herhaalservice

Om nooit zonder stomamaterialen komen te zitten hebben wij de handige herhaalservice. Om hiervan gebruik te maken heeft u eerst een Mijn BENU Hulpmiddelen account nodig. Vraag vervolgens de herhaalservice aan u ontvangt bericht wanneer uw herhaalbestelling klaar staat voor verzending. 

Maak nu een Mijn BENU account aan

Extra hulp en advies bij een stoma

Heeft u vragen over het gebruik van uw stomamaterialen? Onze deskundige medewerkers en diabetesverpleegkundigen staan klaar om u te helpen. Bij BENU krijgt u ook extra's de StomazorgPlus service. Door de Plus service streven we er samen naar om complicaties bij uw stoma te voorkomen en anders op tijd te signaleren en te laten behandelen.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen over stoma en lees ook de tips bij de verzorging van een stoma.

Stoma hulpmiddelen nodig?

Schrijf u online in en vraag uw zorgverlener om een voorschrift naar ons te sturen. 

Extra zekerheid

U hoeft niet zelf op onderzoek om te bepalen welke soort, maat of merk u nodig heeft. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen weten hier alles van en kiezen (samen met uw zorgverlener) de best passende materialen.