Persoonlijk advies en contact

Heeft u persoonlijk advies nodig? Bij BENU staan wij voor u klaar. U kunt op verschillende manieren uw zorgvraag voorleggen aan de gespecialiseerde verpleegkundigen en apothekers van BENU. Dit kan via het inloopspreekuur, een beeldbelafspraak of door uw vraag online te stellen.

Inloopspreekuur bij uw lokale BENU apotheek

  • Bespreek uw vragen in een aparte kamer.
  • Krijg uitgebreid aandacht en advies van uw apotheker
  • Neem gerust uw partner of mantelzorger mee.

Vind uw dichtstbijzijnde apotheek via de apotheekzoeker om te zien hoe laat het inloopspreekuur is.

Inloopspreekuur

Beeldbellen met een apotheker of verpleegkundige

  • Veilig vanuit huis.
  • Op een moment dat het u schikt.
  • Laat gerust uw partner of mantelzorger meekijken.

Vul voor een beeldbelafspraak het contactformulier in en geef aan dat u een beeldbel-afspraak wilt. Geef drie momenten aan dat het u schikt en wij nemen contact met u op.

BENU Inhalatiecoach

Gebruikt u medicijnen die u met een inhalator inademt? Hoe beter u inhaleert, hoe beter de medicijnen werken en hoe beter u zich voelt. De inhalatiecoach van uw BENU Apotheek kan u advies en tips geven. Vraag uw lokale BENU Apotheek om een persoonlijke afspraak met de inhalatiecoach. 

Advies bij medicijnen afbouwen

Gebruikt u lange tijd meerdere medicijnen? Bekijk dan eens samen met uw BENU Apotheker of uw medicijnen nog steeds goed passen bij uw huidige situatie. Misschien is het mogelijk om met bepaalde medicijnen te minderen of te stoppen? Stop nooit zomaar. Dit kan gevaarlijk zijn. Vraag uw apotheker naar de BENU Medicijnafbouwservice.