Diabeteszorg

BENU is uw specialist voor diabeteszorg. In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. Of u nu op zoek bent naar advies of diabetesmateriaal. Wij staan elke dag voor u klaar.

Online voorschrijven en bestellen

Regel eenvoudig diabetesmateriaal voor uw cliënt via ons beveiligde Online Voorschrijf en Informatie Systeem (OVIS).

Wij zorgen voor de rest! 

Aan de hand van uw voorschrift of keuze bezorgen wij de hulpmiddelen de eerstvolgende werkdag op het gewenste adres.

Nazorg

De eerste levering is voor 2 weken. Tegen het eind van deze periode nemen wij contact met uw cliënt op om de bestelling te evalueren. Bij een stabiel gebruik bieden wij de herhaalservice aan uw cliënt aan.

Uitgebreid assortiment en persoonlijke keuzehulp

Wij leveren een compleet assortiment aan diabetesmateriaal om insuline toe te dienen en om bloedglucose te meten. Indien gewenst kunt u overleggen met onze diabetesverpleegkundige over de hulpmiddelen die het beste passen bij de situatie van uw cliënt.

Diabetesmateriaal nodig?

Maak nu een OVIS account aan
Moeder en dochter eten samen fruit

Voor uw cliënten

Het is onze missie om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te leveren. Wij staan daarom 24/7 klaar voor uw cliënt. Gemak, zekerheid en aandacht staan ook voor de consumenten centraal in de services.

We geven advies over bijvoorbeeld het gebruik van het materiaal en we geven (online) voorlichting over alles wat met diabetes te maken heeft. Naast de informatie op de site kunt u ook gratis folders voor uw cliënten bij ons bestellen.

Uiteraard zorgen wij voor snelle, discrete en nauwkeurige levering. 

Diabetesmateriaal voor uw cliënt

U kunt nieuwe cliënten makkelijk aanmelden in OVIS: ons Online Voorschrijf en Informatie Systeem. Als u uw cliënt een voorschrift geeft voor diabetesmateriaal is het ook mogelijk dat zij zichzelf inschrijven via het online inschrijfformulier voor consumenten

Samenwerking in de keten

Samen met onze BENU apotheken en andere zorgpartners streven we naar een optimale verbinding in de keten van diabeteszorg. Graag gaan wij met u in gesprek over hoe ons netwerk in uw regio het zorgproces kan ondersteunen met bijvoorbeeld:

  • Zorgpaden
  • Educatie
  • Huisbezoekservice

Ontmoet ons op de aankomende evenementen. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.