Medische voeding

BENU is uw specialist voor medische voeding. In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. Of u nu op zoek bent naar advies of een specifieke voeding. Wij staan elke dag voor u klaar.

Online voorschrijven en bestellen

Regel eenvoudig diabetesmateriaal voor uw cliënt via ons beveiligde Online Voorschrijf en Informatie Systeem (OVIS).

  • Stap 3: Creëer eenvoudig een online voorschrift of upload uw verklaring dieetpreparaten. U kunt de producten generiek of merkgebonden uitschrijven.

Wij zorgen voor de rest!  

Snelle levering

Wij leveren de medische voeding op de eerstvolgende werkdag op het gewenste adres.

Nazorg

De eerste levering is voor 2 weken. Tegen het eind van deze periode nemen wij contact op met uw cliënt of de contactpersoon om de bestelling te evalueren en de smaken te bespreken. Vervolgens leveren wij steeds voor 4 weken zolang de verklaring dieetpreparaten geldig is. Onze diëtisten staan altijd klaar om advies te geven aan u of uw cliënt.

Uitgebreid assortiment en persoonlijke keuzehulp

Wij leveren alle merken, soorten en smaken medische drinkvoeding. Onze diëtiste helpt graag met de keuze voor de juiste producten. Wij leveren geen sondevoeding.

Medische voeding nodig?

Maak nu een OVIS account aan
Moeder en dochter eten samen fruit

Voor uw cliënten

Het is onze missie om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te leveren. Wij staan daarom 24/7 klaar voor uw cliënt. Gemak, zekerheid en aandacht staan ook voor de consumenten centraal in de services.

We geven advies over bijvoorbeeld het gebruik van het materiaal en we geven (online) voorlichting over alles wat met medische drinkvoeding te maken heeft. Uiteraard zorgen wij voor snelle en nauwkeurige levering. 

Samenwerking in de keten

Samen met onze BENU apothekers en andere zorgpartners streven we naar een optimale verbinding in de keten van medische voeding. Graag gaan wij met u in gesprek over hoe ons netwerk in uw regio het zorgproces kan ondersteunen. Ontmoet ons op de aankomende evenementen. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Medische voeding