Stomazorg en darmspoelen

BENU is uw specialist voor stomazorg en darmspoelen. In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. Of u nu op zoek bent naar advies of materiaal voor een stoma of het irrigeren. Wij staan elke dag voor u klaar.

Online voorschrijven en bestellen

Regel eenvoudig stomamateriaal of irrigatiemateriaal voor uw cliënt via ons beveiligde Online Voorschrijf en Informatie Systeem (OVIS).

Wij zorgen voor de rest!

Snelle levering

Aan de hand van uw voorschrift worden de hulpmiddelen op de eerstvolgende werkdag op het gewenste adres bezorgd. 

Uitgebreid assortiment en persoonlijke keuzehulp

Wij leveren alle soorten en merken hulpmiddelen voor verschillende soorten stoma’s. We hebben ook een compleet assortiment irrigatiematerialen voor darmspoelen zowel via de stoma als rectaal.

We leveren bijvoorbeeld de irrigatiesystemen van o.a. Qufora van Medical4You, Peristeen van Coloplast, Navina van Wellspect en Irrimatic van B. Braun. Kies zelf uit ons assortiment of overleg samen met onze stomaverpleegkundige welke middelen goed passen bij de situatie van uw cliënt.

StomazorgPlus

Bij BENU krijgt uw cliënt de StomazorgPlus service. Ze krijgen extra aandacht en service met als doel om complicaties op tijd te signaleren. De stomaverpleegkundige van BENU kan dan snel schakelen met u, of indien gewenst, direct helpen bij een oplossing. Lees meer over StomazorgPlus.

Stoma- of irrigatiemateriaal nodig?

Maak nu een OVIS account aan
Moeder en dochter eten samen fruit

Voor uw cliënten

Het is onze missie om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te leveren. Wij staan daarom 24/7 klaar voor uw cliënt. Gemak, zekerheid en aandacht staan ook voor de consumenten centraal in de services.

We geven advies over bijvoorbeeld het gebruik van het materiaal en we geven voorlichting over het leven met een stoma. Naast de informatie op de site kunt ook gratis folders voor uw cliënten bij ons bestellen.

Uiteraard zorgen wij voor snelle, discrete en nauwkeurige levering.

Samenwerking in de keten

Samen met onze BENU apothekers en andere zorgpartners streven we naar een optimale verbinding in de keten van stomazorg. Graag gaan wij met u in gesprek over hoe ons netwerk in uw regio het zorgproces kan ondersteunen met bijvoorbeeld:

  • Zorgpaden.
  • Educatie.
  • Huisbezoekservice.

Ontmoet ons op de aankomende evenementen. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend (video)gesprek!