Over BENU

Gezond zijn en blijven

BENU is meer dan een apotheek. Of uw cliënten nu medicijnen, hulpmiddelen, zelfzorgproducten of leefstijladvies nodig hebben. BENU helpt iedereen gezond te zijn en te blijven. Dit doen wij online en vanuit 345 BENU Apotheken in het land.

Hulpmiddelenzorg bij BENU

We zijn specialist in hulpmiddelenzorg op vijf zorggebieden. We geven advies op maat en leveren medische hulpmiddelen bij u of uw cliënt thuis voor:

De hulpmiddelenzorg van BENU is ook wel bekend onder de naam: BENU Direct (KvK 32075541) en DeclaCare (voor wond- en compressiezorg).

Vergoede zorg

BENU heeft contractafspraken over het leveren van medische hulpmiddelen en medicijnen met alle zorgverzekeraars. We bieden een compleet en kwalitatief assortiment. De kosten declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar van uw cliënt. En voor niet-vergoede zorg kunnen uw cliënten terecht in de BENU Webshop

Onze ambitie

Onze ambitie is om het regelen van zorg voor professionals makkelijker te maken én de zorg dicht bij cliënten te brengen. Dat doen wij door samen met onze partners, slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te maken.

Onderdeel van Brocacef

BENU is onderdeel van de Brocacef Groep. Bekijk de bedrijfsvideo voor meer informatie.