Onderneem wijs, met BENU Franchise

Als ondernemer kan je met BENU heel slim te werk gaan. Want alles wat je als zelfstandig apotheker nodig hebt, hebben wij al voor je georganiseerd. Met als belangrijkste doel  om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, om samen onze 3,6 miljoen klanten gezond te laten zijn en te houden. Dus hoe slim ga jij de toekomst in?

De 4 wijsheden van de BENU Franchise formule

Wijsheid #1 Echte zorg is toegankelijke zorg

Iedereen is anders en iedereen verdient goede zorg. Daarom helpt BENU waar en wanneer het nodig is. In de apotheek in de wijk, aan huis, online of via Mijn BENU. We staan overal klaar. Zo zorgen we samen dat zorg altijd dichtbij en vernieuwend is. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Wijsheid #2 Geniet van de kracht van samen

Groot zijn kent nogal wat voordelen. Zo geniet je van schaalvoordeel, veel kennis, data en expertise. En dat is erg handig, bijvoorbeeld bij onderhandelingen met zorgverzekeraars. Met ons expertisecentrum ondersteunen we apotheken met onder andere medicijnbeoordelingen en astma en COPD zorg. Op basis van trends ontwikkelen we ook nieuwe zorgpaden, bijvoorbeeld die voor preventie van prostaatproblemen en de huidanalyse. En daar profiteert iedereen van. Dus geniet van de kracht van samen.

Wijsheid #3 Doe waar je goed in bent

Klinkt simpel. Maar in de praktijk wordt er vaak veel meer van je gevraagd dan waar je goed in bent. Daarom zorgen wij voor uitstekende ondersteuning en ontzorgen we je op het gebied van werkprocessen, gepersonaliseerde marketing en data-inzichten. We nemen zo zoveel mogelijk werk uit handen, zodat je alle tijd en aandacht kunt geven aan de klanten in jouw wijk.

Wijsheid #4 Pak de voorsprong, onderneem toekomstbestendig

We willen de beste apothekers van vandaag én morgen zijn. Daarom halen we veel kennis uit data en maken we onze systemen elke dag slimmer. We spelen in op nieuwe marktontwikkelingen, blijven onze zorg optimaliseren en hebben een effectieve klantbenadering. Met ons online en landelijk netwerk zijn we klaar voor de toekomst. We zeggen niet voor niets: “Onderneem wijs, met BENU Franchise.”

Vragen?

Neem contact op met Corry Luteijn
Manager Franchise

Corry
Telefoon: +31 65 43 51 911
E-mail: cluteijn@benu.nl

Wat mag je van ons verwachten?

Iedere ondernemer is anders. Daarom kan je rekenen op advies op maat. Wil je hulp bij implementatie? Dan krijg je die. Wil je sturing op je jaarplan? Dan adviseren we daarin. Of wil je slechts even sparren over een idee? Dan doen we dat. Met BENU Franchise ben je verzekerd van gemak, zekerheid en toekomstbestendigheid. Ons ervaren franchiseteam staat voor je klaar. We zetten de grootste voordelen nog even voor je op een rij.

Hoeveel investeer je in een BENU Franchise?

Om de voordelen van een BENU Franchise te kunnen plukken, investeer je jaarlijks een vast bedrag (16.300 euro). Wij garanderen dat je dat bedrag jaarlijks gaat terugverdienen. Voor elke volgende vestiging ontvang je 25% korting. Daarnaast vragen wij een eenmalige bijdrage aan de BENU-uitstraling van uw apotheek. Denk aan branding van de winkelvloer tot aan implementatie van processen.

Interesse? Dan maken wij geheel vrijblijvend een investeringsbegroting op maat.

Hoe weet je of BENU bij je past?

Eigenlijk is dat vrij eenvoudig. Want een echte BENU Franchise apotheker is een zorgverlener die graag onderneemt en gericht is op de toekomst. Een apotheker die de voordelen van een betrouwbaar merk wil uitdragen en uitbouwen. En die dezelfde missie deelt als wij: écht goed voor mensen willen zorgen.

Hoe word je BENU Franchisenemer?

Er zijn drie fases:

  1. Fase 1 draait om oriëntatie. Daarin maak je kennis met het BENU franchiseteam, ontdek je alles over onze slimme digitale systemen en maken we het kostenoverzicht voor jou helemaal helder. Maar je bezoekt ook een apotheek om een echt goed gevoel te krijgen. En als je dat hebt, gaan we samen een contract aan.
  2. Fase 2 staat in het teken van implementatie. Daarin gaan we samen aan de slag. Te beginnen met het BENU draaiboek. Alle processen lopen we samen door. Maar je krijgt ook alle hulp bij contracten, IT en marketing. En een forse dosis begeleiding bij het uitwerken van je plan. Alles check? Dan is het tijd voor de feestelijke opening. We hangen zelfs samen de slingers op.
  3. Fase 3 is de samenwerking. Daarin ontvang je continu begeleiding waar dat wenselijk is. Terwijl je onderneemt kun je volop advies van ons krijgen. Van ons franchiseteam tot ons expertisecentrum. Iedereen helpt je graag verder. Tijd om volop te profiteren van de kracht van BENU!

Hoe zet ik nu de eerste stap?

We kunnen ons goed voorstellen dat je interesse gewekt is. Maar dat je nog veel vragen hebt. Dan is een vrijblijvend kennismakingsgesprek fijn. Ons franchiseteam maakt graag kennis met je. Een afspraak is zo gemaakt.

Neem contact op met Corry Luteijn of jouw regiomanager.

Vragen?

Neem contact op met Corry Luteijn
Manager Franchise

Corry
Telefoon: +31 65 43 51 911
E-mail: cluteijn@benu.nl