Continentie- en retentiezorg

BENU is uw specialist voor continentiezorg. In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. Of u nu op zoek bent naar advies of de juiste absorberende of afvoerende materialen. Wij staan elke dag voor u klaar.

Online voorschrijven en bestellen

Regel eenvoudig absorberend en/of afvoerend materiaal voor uw cliënt via ons beveiligde Online Voorschrijf en Informatie Systeem (OVIS).

Wij zorgen voor de rest!

Snelle levering

Aan de hand van uw voorschrift bezorgen wij de incontinentiematerialen de eerstvolgende werkdag op het gewenste adres.

Discretie en nazorg

Wij bezorgen de incontinentiematerialen in een discrete verpakking. De eerste levering is voor 2 weken. Tegen het eind van deze periode nemen wij contact op met uw cliënt om de bestelling te evalueren. Bij een stabiel gebruik bieden wij de (online) herhaalservice aan uw cliënt aan.

Uitgebreid assortiment en keuzehulp

Wij leveren alle soorten en merken hulpmiddelen op het gebied van continentiezorg. Kies zelf uit ons assortiment of overleg samen met onze continentieverpleegkundige welke middelen goed passen bij de situatie van uw cliënt. 

Zorgprofessional met witte jas aan en een tablet in de hand

Incontinentiematerialen voor uw cliënt nodig?

Maak nu een OVIS account aan
Moeder en dochter eten samen fruit

Voor uw cliënten

Het is onze missie om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te leveren. Wij staan daarom 24/7 klaar voor uw cliënt. Gemak, zekerheid en aandacht staan ook voor uw cliënten centraal in de services.

We geven advies over bijvoorbeeld het gebruik van het materiaal en we geven voorlichting over alles wat met incontinentiemateriaal te maken heeft. Naast de informatie op onze site kunt u ook gratis folders voor uw cliënten bij ons bestellen.

Uiteraard zorgen wij voor snelle, discrete en nauwkeurige levering. 

Incontinentiemateriaal voor uw cliënt

U kunt nieuwe cliënten makkelijk aanmelden in OVIS: ons Online Voorschrijf en Informatie Systeem. Als u uw cliënt een voorschrift geeft voor incontinentiemateriaal is het ook mogelijk dat zij zichzelf inschrijven via het online inschrijfformulier voor consumenten

Samenwerking in de keten

Samen met onze apotheken en andere zorgpartners streven we naar een optimale verbinding in de keten van continentie- en retentiezorg. Graag gaan wij met u in gesprek over hoe ons netwerk in uw regio het zorgproces kan ondersteunen met bijvoorbeeld:

  • Persoonlijk productadvies
  • Educatie
  • Huisbezoekservice
  • Bed side teaching

Ontmoet ons op onze aankomende evenementen. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend (video)gesprek!