NIEUW: Solero, de voordelige apotheeklijn vol zonneproducten

Maak kennis met onze gloednieuwe, voordelige apotheeklijn vol zonneproducten: Solero! Deze apotheeklijn bevat waterbestendige zonnebrand met hoge beschermingsfactor, een hydraterende lotion en een verkoelende aftersun.

Solero is er voor iedereen

De zonbeschermingsproducten van Solero zijn er voor zowel kinderen als volwassenen en voor een normale als gevoelige huid. Met een hoge bescherming (SPF30-50) bent u beschermd tegen UVA- en UVB-stralingen, zonder schadelijke stoffen voor uw huid of milieu (zoals octocryleen). En het fijnste van alles? Geen witte waas of een vettig gevoel na gebruik.

Banner met sollero zonnebrand producten

Vriendelijk voor dier en milieu

Solero zonbeschermingsproducten zijn gemaakt met een sterke focus op duurzaamheid. Zo is Solero volledig vegan, koraalrif vriendelijk, vrij van microplastics, nanodeeltjes en andere schadelijke stoffen en getest door dermatologen. En dat is niet alles; de verpakkingen van Solero zijn gemaakt van minstens 30% gerecycled plastic. Solero is goed voor zowel de huid als voor het milieu!

Ontdek deze nieuwe producten voor een goede zonbescherming:

Kies dier- en milieubewust, voor een goede bescherming en verzorging met Solero. Meer weten over Solero? Neem een kijkje in de BENU Webshop.