BENU Gezondheidscheck

Welkom bij de BENU Gezondheidscheck

Persoonlijk advies voor een gezondere levensstijl

Wilt u weten hoe het met uw gezondheid is gesteld? Maak dan nu een afspraak voor de BENU Gezondheidscheck. Uw apotheker controleert en bespreekt uw gezondheid en leefstijl en geeft u een uitgebreid persoonlijk gezondheidsadvies mee naar huis. Zo kunt u actief werken aan een gezondere levensstijl.

Wat doen we tijdens de gezondheidscheck?

  • We controleren uw bloeddruk om te zien of u mogelijk last heeft van hoge bloeddruk.
  • We analyseren uw cholesterolniveaus om te beoordelen of u risico loopt op hart- en vaatziekten.
  • We berekenen uw Body Mass Index om te kijken of u misschien overgewicht heeft.
  • We screenen op diabetes door middel van een bloedglucosemeting.
  • We geven u persoonlijk advies om u te helpen gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging en omgaan met stress.
  • Na de check krijgt u een overzicht van uw waardes mee naar huis, maar ook een informatieboekje vol tips over uw leefstijl en gezondheid én een dagboekje om de komende weken uw goede voornemens en voortgang in bij te houden.
Klantbeoordeling 9,3

Voor wie is de BENU Gezondheidscheck geschikt?

De BENU Gezondheidscheck is geschikt voor personen tussen de 18 en 65 jaar en is niet geschikt als u zwanger bent. De BENU Gezondheidscheck vervangt niet het diagnostisch onderzoek van de huisarts, maar geeft u inzicht in uw gezondheid. De check is minder geschikt als u diabetes type 1, 2, een hart- of vaatziekte of in behandeling bent bij een arts voor een andere chronische aandoening.

Waarom zou u kiezen voor de BENU Gezondheidscheck?

  • Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens de check en al uw vragen te beantwoorden.
  • We gebruiken geavanceerde apparatuur en methoden voor nauwkeurige metingen en analyses.
  • U kunt eenvoudig en snel online een afspraak maken op een moment dat u uitkomt. 

Kosten

Ontvang een uitgebreide analyse voor slechts €44,95! Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de BENU Gezondheidscheck volledig. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Bent u verzekerd via a.s.r.?  

Dan krijgt u een aangepaste gezondheidscheck aangeboden van 15 minuten waarin 5 belangrijke lichaamswaarden worden gemeten. U krijgt geen persoonlijk gezondheidsrapport. Zie voor meer informatie uw dekkingsoverzicht van a.s.r. 

Stappenplan persoonlijk advies

Zorg goed voor uzelf

Zorg goed voor uzelf en maak vandaag nog een afspraak voor de BENU Gezondheidscheck. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen op weg naar een gezondere levensstijl!