BENU klantpanel

Heeft u goede ideeën over hoe BENU haar services, producten en diensten voor u en andere klanten kan verbeteren? Of wilt u nieuwe online services testen? Meld u zich dan nu aan voor het BENU Klantpanel.

  • Help ons mee met het verbeteren van onze producten, services en diensten.
  • Kijk, test en denk mee in het ontwikkelen van onze nieuwste services.
  • U bepaalt zelf aan welke onderzoeken u mee doet.

Wat is het BENU klantpanel?

Het BENU Klantpanel bestaat uit enthousiaste BENU klanten die helpen bij de ontwikkelen en verbeteren van onze services, producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan een vragenlijst per mail over de Mijn BENU app of de BENU website. De andere keer krijgt u een uitnodiging voor een diepte-interview over een nieuwe service die wij aan het ontwikkelen zijn. Zo kunnen wij nog beter voldoen aan uw verwachtingen en wensen.

U kan zelf aangeven welke onderwerpen u interessant vindt en hoe u graag wilt deelnemen aan het onderzoek. U ontvangt 4 tot 6x per jaar een uitnodiging voor een onderzoek. Per onderzoek kunt u zelf bepalen of u deelneemt of niet. Hoe fijn is dat! 

Wat doen wij met uw feedback?

Met uw antwoorden weten wij wat uw ervaring is en wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij onze producten, services en diensten voor u en andere klanten verbeteren. Uw gegevens behandelen wij vertrouwelijk en gebruiken we alleen voor het onderzoek. Wilt u weten hoe wij uw gegevens verwerken? Dit leest u in ons privacy statement.

Denkt u met ons mee? Uw mening telt!