Bezorgen

Bezorger van BENU Apotheek

BENU bezorgt medische hulpmiddelen zoals incontinentie- en diabetesmateriaal discreet bij u thuis of bij de zorginstelling waar u (tijdelijk) verblijft. Dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Zo werkt de bezorgservice voor hulpmiddelen

U bepaalt zelf waar en wanneer uw hulpmiddelen worden bezorgd!
 1. 1.
  Log in op Mijn BENU Hulpmiddelen.
 2. 2.
  Controleer uw (herhaal)bestelling.
 3. 3.
  Kies de bezorgdag.
 4. 4.
  Kies de bezorglocatie.
 5. 5.
  BENU of PostNL bezorgt de hulpmiddelen discreet bij u thuis.
Mijn BENU hulpmiddelen

Hoe laat komt de bezorger?

Op de dag zelf vindt u in Mijn BENU Hulpmiddelen de verwachte levertijd. Wilt u ook per sms op de hoogte gehouden worden van uw bestelling? Geef dan uw mobiel nummer door in Mijn BENU Hulpmiddelen. Bekijk ook de veelgestelde vragen over het bezorgen.

Zo werkt de bezorgservice voor medicijnen

Bent u niet in staat om uw medicijnen op te halen bij uw BENU Apotheek? Bijvoorbeeld omdat u ziek bent. Machtig iemand uw medicijnen af te halen of vraag naar de bezorgservice bij uw lokale BENU Apotheek. Wilt u dat wij de medicijnen standaard bij u thuis laten bezorgen? Dan is de BENU Online Apotheek misschien iets voor u. 

Niet thuistarief per 1 januari 2024 voor bezorging medicijnen

Vanaf 1 januari 2024 brengen wij een niet thuistarief in rekening wanneer u niet thuis bent bij aflevering door onze bezorger.

Wij merken dat het steeds vaker voorkomt dat klanten niet aanwezig zijn bij de bezorging van hun medicijnen. Om meerdere redenen is dit niet wenselijk; het past niet in onze duurzaamheidsgedachte (we rijden meer onnodige kilometers) en er zit ook veel werk in voor onze apotheekmedewerkers, die de retourzendingen moeten afhandelen. Om deze reden zijn we genoodzaakt om per 1 januari 2024 een niet thuistarief van € 5 in rekening te brengen wanneer u niet thuis bent bij aflevering.

Mocht u onverwacht niet thuis kunnen zijn, geen probleem maar laat het ons dan tijdig weten. Anders zijn we genoodzaakt om de € 5 in rekening te brengen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw medicijnen op te halen via de BENU Afhaalautomaat, deze is 24/7 beschikbaar (en wordt door onze klanten gewaardeerd met een 9!). Uiteraard kunt u uw pakket ook afhalen aan de balie van uw eigen BENU Apotheek. Als u gebruik blijft maken van onze bezorgservice, dan gaat u akkoord met het niet thuistarief van € 5 wanneer u niet thuis bent bij aflevering van uw medicijnen.

Aanmelden voor de afhaalautomaat is eenvoudig. Klik hier voor de instructies. Als u de Mijn BENU App gebruikt voor uw medicijnoverzicht, kunt u de afhaalautomaat ook daar als voorkeur instellen.

Veelgestelde vragen over bezorgen

 • Wat als ik niet thuis ben? 
 • Kan de bezorger het pakket bij de buren afgeven? 
 • Moet ik tekenen voor ontvangst? 
 • Waarom ziet de verpakking er anders uit?
 • Ik heb niet de juiste medicijnen/hulpmiddelen ontvangen. Wat nu?

Ga naar: alle vraag/antwoorden over het bezorgen.