Werken bij BENU

Bij BENU willen we vooroplopen bij de ontwikkeling van de gezondheidszorg van de toekomst. Daarom zijn wij steeds in beweging. Bouw je graag mee aan vernieuwing en verbetering van de zorg? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Uitdagende werkomgeving met ontwikkelkansen

De kennis, ambitie en persoonlijke groei van onze medewerkers vormen samen de sleutel tot realisatie van onze doelstellingen. Daarom bieden we je graag een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelkansen.

Daarnaast hebben we ook aandacht voor wat je nodig hebt om gezond en prettig aan het werk te zijn. Nu en in de toekomst. En als het even kan, geven we je daarbij de regie in handen. Want wij zijn ervan overtuigd dat je dan het beste uit jezelf haalt.

Medewerkers BENU tijdens werk

Vacatures bij BENU

Wil je bij BENU werken? Bekijk onze openstaande vacatures via de groene button.
Of lees meer over onze stages en leerplekken.

Bekijk onze vacatures
Diverse apothekers Rotterdam zuid

Onze medewerkers

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen. Ze zijn daar waar behoefte is aan advies over een gezonde levensstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Thuis, in ziekenhuizen, verpleeghuizen én in onze apotheken. Scroll naar onder voor enkele verhalen.

Hoofdsponsor van Skills Heroes 

Wij zijn hoofdsponsor van de wedstrijd van apothekersassistenten van Skills Heroes. Wij vinden de wedstrijd een mooi platform waar studenten kunnen laten zien dat ze trots zijn op hun vak en zichzelf kunnen uitdagen om de beste in hun vak te zijn.
Lees hier meer over de wedstrijd van Skills Heroes.