Actuele informatie rondom levering hulpmiddelen

Leveringsproblemen blaasspoelingen

Leverzekerheden worden nog niet afgegeven. Leveringsproblemen ontstaan door toenemende vraag én schaarste aan grondstoffen. 

(mei '23)

Essity

De traditionele wondbedekkers van Leukoplast (onder andere Cutisoft en Cutisorb) krijgen binnenkort een nieuwe naam én verpakking. De producten blijven ongewijzigd en van de vertrouwde kwaliteit die u gewend bent. Vanaf mei 2023 kunt u de nieuwe verpakkingen verwachten.

Meer informatie op: https://www.leukoplast.nl/productwijzigingen
(mei '23)

Becton & Dickinson (voorheen BARD)

Heeft op sommige productlijnen langdurige leveringsproblemen. Het betreft onder andere verblijfskatheters, urineopvangzakken en accessoires. Wij zorgen voor het best beschikbare alternatief
(mei '23)

Functioneel voorschrijven

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat er medische hulpmiddelen (tijdelijk) niet meer leverbaar zijn. Daarnaast blijven de kosten voor veel hulpmiddelen fors stijgen. U helpt ons door functioneel voor te schrijven. Zo kunnen wij uw cliënt het beste alternatief bieden.

Vragen?

Heeft u vragen over het assortiment of wilt u sparren met een gespecialiseerd verpleegkundige van BENU over het beste alternatief? Mail ons op: zorg@benu.nl. Ook onze accountmanagers zijn via dit mailadres te bereiken.