Wond- en compressiezorg

BENU is uw specialist voor wond- en compressiezorg. Samen met DeclaCare (onderdeel van BENU) bieden wij voor dit zorggebied het meest complete assortiment van Nederland!

In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. Of u nu op zoek bent naar advies, wondverband, krabpakken of compressiemiddelen. Wij staan elke dag voor u klaar. Lees ook meer over onze WondzorgPlus service

Online voorschrijven en bestellen

Regel eenvoudig wondverband, litteken- en compressiemiddelen voor uw cliënt via ons beveiligde Online Voorschrijf en Informatie Systeem (OVIS). Met OVIS heeft u zelf de regie. OVIS is overzichtelijk, makkelijk en kosteloos te gebruiken. Zo werkt het:

Stap 1: Maak hier een zorgprofessional account aan.

Stap 2: Meld uw cliënt aan via uw account. 

Stap 3: Upload een online voorschrift of kies zelf de producten die u nodig heeft. 

Stap 4: Indien gewenst kunt u een zorgplan maken en deze delen met andere behandelaars van uw cliënt. 

Meer over OVIS en video-instructie.

Snelle levering

Wij leveren de hulpmiddelen rechtstreeks uit voorraad. Vaak zijn de hulpmiddelen de eerstvolgende werkdag al bezorgd op het gewenste adres. Ook regelen wij de declaratie rechtstreeks met de zorgverzekeraar!

Ons assortiment

>Meer over het assortiment.

verpleegkundige bindt een been in verband

Wondverband- of compressiemiddelen nodig?

Maak nu een account aan
Man drinkt water

Voor uw cliënten

Het is onze missie om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te leveren. Wij staan daarom 24/7 klaar voor u en uw cliënt. Gemak, zekerheid en aandacht staan ook voor de consumenten centraal in de services.

We geven advies over bijvoorbeeld het gebruik van het materiaal en we geven online voorlichting over alles wat met wond en compressietherapie te maken heeft. Uiteraard zorgen wij voor snelle en nauwkeurige levering.

Samenwerking in de keten

BENU en DeclaCare hebben de krachten gebundeld. Samen kunnen wij u het meest complete assortiment van Nederland bieden en zijn wij voorloper in het vakgebied. Met onze BENU apothekers en andere zorgpartners streven we naar een optimale verbinding in de keten van wond- en compressiezorg.

Graag gaan wij met u in gesprek over hoe ons netwerk in uw regio het zorgproces kan ondersteunen met bijvoorbeeld:

Ontmoet ons op de aankomende evenementen. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend (video)gesprek!