Bestellen materiaal voor diabetes

Hoe kan ik diabetes hulpmiddelen bestellen?

  1. 1.

    Schrijf u in via het online inschrijfformulier.

  2. 2.

    Upload uw voorschrift
    (of zorg dat uw zorgverlener deze opstuurt)

Wanneer ontvang ik de diabetes hulpmiddelen?

Binnen 2 werkdagen sturen wij u de best passende hulpmiddelen discreet naar u toe. En met een account voor Mijn BENU Hulpmiddelen kunt u de hulpmiddelen zelf makkelijk herhalen en de bezorgdag kiezen. Wel zo makkelijk!

Welke hulpmiddelen voor diabetes heeft BENU?

BENU heeft een compleet assortiment hulpmiddelen om bloedsuikerwaarde te meten en om uw insuline te spuiten. Deze hulpmiddelen bezorgen wij bij u thuis. De insuline kunt u via uw BENU Apotheek krijgen. Deze kunnen wij helaas niet bezorgen. Dit zijn afspraken die wij met uw zorgverzekeraar hebben gemaakt.
Lees ook: de diabetes hulpmiddelen.

Herhaalservice

Om nooit zonder diabetes hulpmiddelen komen te zitten hebben wij de handige herhaalservice. Om hiervan gebruik te maken heeft u eerst een Mijn BENU Hulpmiddelen account nodig. Vraag vervolgens de herhaalservice aan u ontvangt bericht wanneer uw herhaalbestelling klaar staat voor verzending. 

Maak nu een Mijn BENU Hulpmiddelen account aan.

Extra hulp en advies bij diabetes

Heeft u vragen over het gebruik van uw diabetes hulpmiddelen? Onze deskundige medewerkers en diabetesverpleegkundigen staan klaar om u te helpen.

Als klant bij BENU kunt u ook een handig diabetesdagboek aanvragen. Met dit diabetesdagboek kunt u makkelijk en overzichtelijk uw bloedglucosemetingen bijhouden en noteren wanneer en hoeveel insuline u spuit.

Kijk ook eens bij de tips bij het gebruik van het de diabetes hulpmiddelen en de veelgestelde vragen voor meer handige informatie.

Diabetesmateriaal nodig?

Schrijf u in voor hulpmiddelenzorg bij BENU via het online inschrijfformulier.