StomazorgPlus Service

Wat is StomazorgPlus bij BENU?

StomazorgPlus is een service voor stomadragers waarmee we nog beter bijhouden hoe het gaat. Door deze exclusieve service bij BENU helpen wij stomadragers zo probleemloos mogelijk te functioneren. En als er complicaties optreden, kunnen we die meestal snel verhelpen.

Waarom StomazorgPlus?

Een stoma krijgen kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. En ermee leven is zeker niet altijd gemakkelijk. 70% van de stomadragers krijgt vroeg of laat te maken met complicaties. Bij BENU zorgen we met de StomazorgPlus service om deze complicaties samen nog sneller te signaleren. Heeft u toch een complicatie? Danzorgen wij dat u snel de juiste zorg krijgt.

Voor wie is StomazorgPlus?

StomazorgPlus is voor alle klanten die bij BENU hun stomamateriaal afnemen. Als u al klant bent hoeft u zich niet apart aan te melden voor deze service. U komt automatisch in de Plus service.

Wat biedt StomazorgPlus?

Gemak

  • Onze stomaverpleegkundige brengt uw eerste bestelling met stomamateriaal bij u thuis. Daarna kunt u gemakkelijk herhaalbestellingen regelen via de online herhaalservice.
  • Iedere nieuwe klant ontvangt een praktisch en informatief startpakket;
  • Voor vragen hebben wij een speciaal e-mailadres voor u: stoma@benudirect.nl.

Zekerheid

  • Bij iedere bestelling ontvangt u een observatielijst. Zo kunt u zelf goed naar uw stoma en materialen kijken.
  • Wij stellen u gerichte vragen aan de telefoon. Daardoor ontdekken wij samen eerder problemen of complicaties.
  • U kunt altijd een huisbezoek door onze stomaverpleegkundige aanvragen.
  • Heeft u nog contact met uw stoma-verpleegkundige in het ziekenhuis? Dan stemmen wij eventuele aanpassingen van materiaal of huisbezoek met haar of hem af.

Aandacht

  • We meten stomasteunbandages gratis bij u thuis aan.
  • U ontvangt een nieuwsbrief met handige tips en informatie.
  • Wij geven instructie aan u, uw mantelzorger en/of uw thuiszorgmedewerker. Bijvoorbeeld voor het aanleren van darmspoelen of juist materiaalgebruik.

Wat gaat u van StomazorgPlus merken?

Wij vragen u altijd al hoe het met u gaat als u ons belt. Bij StomazorgPlus stellen wij u nóg gerichtere vragen. We vragen u bijvoorbeeld naar de conditie van uw huid. Of u problemen heeft met de huidplaat of het zakje.

Misschien denkt u dat bepaalde ongemakken ‘erbij horen’ als u een stoma heeft. Maar voor veel van deze problemen is er een oplossing. Deze kunt u vervolgens met uw eigen stoma-verpleegkundige óf met ons bespreken.

Meer informatie of vragen?

Klik hier voor contact of vind meer informatie over: